Аеропорт "Бориспіль" та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю (ФОТО)

Аеропорт

Учора, 19 березня , аеропорт "Бориспіль" та глобальна технологічна компанія Mastercard підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт "Borispil airport".

Меморандум спрямований на розширення та зміцнення партнерства між двома суб’єктами для створення умов для розвитку та надання високоякісних послуг для пасажирів аеропорту.

Меморандум окреслює довгострокові цілі співпраці між аеропортом та Mastercard, зосереджуючись на покращенні обслуговування пасажирів відповідно до сучасних стандартів, впровадженні цифрових процесів для створення безперебійного досвіду подорожей з урахуванням потреб сучасних мандрівників, а також впровадженні нових сервісів для пасажирів.

Під час візиту до аеропорту представники Mastercard ознайомилися з його поточним станом та провели обговорення з керівництвом аеропорту щодо майбутніх проєктів. Після відновлення польотів в Україні, як тільки дозволить безпекова ситуація, обидві сторони також планують посилити свою співпрацю, запровадивши інклюзивні рішення в аеропорту, такі як спеціальні черги для ветеранів та осіб з інвалідністю, а також інші зручності відповідно до найкращих практик створення безбар’єрних просторів.

Mastercard – наш надійний партнер, і ми вже плануємо на майбутнє, коли відновиться робота аеропорту, як тільки дозволить ситуація з безпекою. Наша багаторічна співпраця з Mastercard є прикладом чудового партнерства, яке дозволяє нам постійно розвиватися та вдосконалювати наші послуги для пасажирів. Підписаний меморандум та подальша співпраця сприятимуть не лише підвищенню статусу аеропорту «Бориспіль» як безпечного та технологічного об’єкта, а й зміцнять наші позиції як провідного постачальника пасажирських послуг найвищого рівня, забезпечуючи конкурентоспроможність на ринку авіаційних перевезень

– зазначив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Олексій Дубревський.

Mastercard є давнім партнером аеропорту «Бориспіль», співпрацюючи над численними спільними ініціативами, спрямованими на покращення досвіду пасажирів в аеропорту. Серед них такі послуги, як Fast Line, спеціальний коридор для авіаційної безпеки та паспортного контролю, а також створення комфортних та безбар’єрних зон очікування та бізнес-залів.

Ми пишаємося нашим багаторічним партнерством з Міжнародним аеропортом «Бориспіль», який, безперечно, є «повітряними воротами» в країну. Ініціативи, які ми вже реалізували, підкреслюють нашу спільну мету – створити комфортний та безбар’єрний досвід для мандрівників. Ми глибоко цінуємо зусилля команди аеропорту щодо підтримки його стану та діяльності, і ми з нетерпінням чекаємо на повне відновлення роботи аеропорту, як тільки це дозволить ситуація з безпекою в країні. Цим меморандумом ми підтверджуємо нашу прихильність до довгострокової співпраці, спрямованої на покращення досвіду гостей аеропорту шляхом впровадження технологічних, інклюзивних та інноваційних рішень

– наголосила Інга Андреєва, генеральний менеджер Mastercard в Україні та Молдові.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» продовжує працювати над швидким відновленням у майбутньому, основними напрямками роботи якого наразі є обслуговування інфраструктури та навчання персоналу. Крім того, аеропорт прагне бути в курсі тенденцій галузі, зокрема в обслуговуванні пасажирів, і розширювати співпрацю зі світовими брендами.

Нагадаймо, що аеропорт "Бориспіль" можуть відкрити для польотів.