У МЗС України звернулись до Заходу щодо теракту у Підмосков’ї: не дозволяйте Путіну обдурити вас

Читать на русском

У МЗС України звернулись до Заходу щодо теракту у Підмосков’ї: не дозволяйте Путіну обдурити вас

У МЗС України звернулись до Заходу щодо теракту у Підмосков ’ї: не дозволяйте Путіну обдурити вас

Російський диктатор Володимир Путін та його поплічники не повинні обдурити Захід та пов’язати Україну з терактом у "Крокус Сіті Холі" під Москвою.

Про це повідомляє міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Twitter (X).

"Путін збрехав про вибухи житлових будинків у 1999 році, катастрофу підводного човна "Курськ" у 2000 році, облогу школи в Беслані у 2004 році, вбивства Політковської у 2006 році, Магнітського у 2009 році, Нємцова у 2015 році та багатьох інших критиків, російських військових, які окупували Крим, збиття MH17 та плани вторгнутися в Україну, – ось лише кілька прикладів у дуже довгому списку його брехні", – зазначив Кулеба.

Глава МЗС додав, що російський диктатор намагається притягнути Україну чи інші країни Заходу до теракту у Підмосков’ї, незважаючи на те, що немає жодних доказів на підтримку таких тверджень.

"Не дозволяйте Путіну та його поплічникам обдурити вас. Їхня єдина мета – мотивувати більше росіян загинути у безглуздій та злочинній війні проти України, а також викликати ще більшу ненависть до інших народів, не лише українців, а й усього Заходу", – заявив міністр.