Новий імідж Мудрика викликав бурхливу реакцію в Англії

Читать на русском

Новий імідж Мудрика викликав бурхливу реакцію в Англії

Новий імідж Мудрика викликав бурхливу реакцію в Англії

Український півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик вразив англійських уболівальників новим іміджем. 23-річний футболіст збірної України зрадив свою зачіску, зробивши невеликий хвіст на голові.

 xdideeieuidduant

Фанати в соцмережі Х (колишня Twitter) не змогли пройти повз такий вчинок українця, заваливши його коментарями.

"Мудрик із зібраним волоссям зробив мене щонайменше на 10% більше геєм", "Мудрик сьогодні виглядає набагато солідніше, а Галлахер цього сезону показав себе відмінно. Що спільного в цьому матчі? Людина-пучок. Уявіть, якби Куку зав’язав собі волосся . Абсолютно новий рівень аеродинаміки", "Мудрик з волоссям у пучок — я закохана", — пишуть любителі футболу з Англії.

Вболівальники знайшли взаємозв’язок між новим іміджем українського півзахисника та його грою на полі.

Як повідомляв OBOZ.UA, український півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик зіграв 75 хвилин у переможному матчі 26-го туру чемпіонату Англії з футболу у Прем’єр-лізі проти "Тоттенхема" (2:0).

Коли українець залишав поле, столичний стадіон "Стемфорд Брідж" влаштував йому справжні овації. У відповідь Михайло подякував глядачам за підтримку.

Також Мудрик став одним із головних героїв матчу 30-го туру чемпіонату Англії у Прем’єр-ліги проти "Бернлі". Дії футболіста збірної України призвели до того, що "Челсі" забив гол.

Водночас колишній тренер збірної України та київського "Динамо" Йожеф Сабо висловив думку, що талант Михайла Мудрика дуже переоцінений.