Віце-спікер ВРУ Корнієнко допомагає «слузі» Трухіну ховатися від суду. Документ

Дозвіл на офіційне відрядження 30 січня надепа Олександра Трухіна до Литви, яке співпало з датою засідання у справі про «пропозицію хабаря народним депутатом від Слуги Народу Олександром Трухіним на місці ДТП», підписав перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

Об этом сообщает Преступная Россия

Копію документу, офіційного дозволу на відрядження, підписаного Корнієнком, оприлюднив в соцмережах нардеп Олексій Гончаренко. Згідно нього, Трухін перебуватиме у відрядженні до Литви з 30 січня до 12 лютого.

Нагадаємо, 30 січня у Вищому антикорупційному суді відбулось засідання, на яке Трухін не з’явився.

Під час засідання адвокат нардепа просив не озвучувати куди поїхав, бо відрядження, за його словами, пов’язане зі зміцненням обороноздатності країни.

4 січня відбулося підготовче засідання суду у кримінальному провадженні за обвинуваченням нардепа Олександра Трухіна у пропозиції хабаря патрульному поліцейському перенесли. Тоді нардеп не з’явився у суд, а його захисник Олег Щевич повідомив, що нардеп захворів на коронавірус, про що свідчить лікарняний лист і це стало підставою для перенесення засідання на іншу дату.


Источник: Политика 2.0