Чемпіон ОІ з РФ в угарі закликав росіян "не перетворюватися на ідіотів"

Читать на русском

Чемпіон ОІ з РФ в угарі закликав росіян

Чемпіон ОІ з РФ в угарі закликав росіян "не перетворюватися на ідіотів"

Глава Федерації спортивної боротьби Росії (ФСБР) Михайло Маміашвілі не повірив у те, що голова Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков назвав тенісистів із РФ, які виступатимуть на ОІ, "командою іноагентів". Він фактично розкритикував функціонера за спроби засудити атлетів, закликавши "не перетворюватися на ідіотів".

Про це Маміашвілі заявив в інтерв’ю порталу Sport24. Олімпійський чемпіон Сеула-88 виступив проти закликів повного бойкоту росіянами Ігри в Парижі, оскільки це розділяє суспільство країни-агресорки. Колишній спортсмен із пафосом додав, що "ворога буде розбито, і перемога буде за нами".

 qrxiquikhiqrrant

"Читав слова Позднякова, і не вірю, що він міг би так сказати. Давайте не будемо плутати божий дар з яєчнею і перетворюватися на ідіотів. Ідеться не про участь, а про завойоване право брати участь в Олімпіаді. Вони мають право на обговорення. Як тільки будуть відкриті дороги на Олімпійські ігри, спортивні спільноти мають сісти та зважити свою громадянську позицію з тим, скільки років було витрачено для отримання шансу виступити на Олімпіаді. Не треба поспішати. Ворога буде розбито, і перемога буде за нами!" – сказав Маміашвілі.

Дарія Касаткіна